Monday, January 28, 2013

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9:00μμ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΔΑΜΟΥ Σ.)

14 comments:

  1. Αγαπητέ Χρήστο,
    Με το λίγο και ξανθό μυαλό που διαθέτω αντιλαμβάνομαι ότι είσαι λίγο συγχυσμένος. Από τη μία λες στα αρχ… σου και από την άλλη έχεις νεύρα. Επίσης έχεις μπερδέψει τη σάλα Γεννηματά με το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Και οι μεγάλοι παίζουνε και τα παιδάκια παίζουνε. Η διαφορά είναι ότι οι μεγάλοι κατανοούν κάποιους κανόνες και προσαρμόζονται. Τώρα όσοι δεν προσαρμόζονται πρόβλημά τους.
    Τα προβλήματα λοιπόν μιας ομάδας λύνονται συνήθως στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση όσων δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα λεγόμενά τους στους χώρους αυτούς. Για να είναι λοιπόν παιχνίδι ή αγώνας, και για τον τρόπο που διεξάγεται αυτός, θα πρέπει να το έχουν συζητήσει, αποφασίσει και αποδεχτεί όλοι, όχι μόνος σου. Άρα, αποφάσισε πρώτα αν είσαι ή δεν είσαι στην ομάδα, χωρίς να ψάχνεις «φαντάσματα» παλιών φίλων- συμπαικτών σου (καλή τους ώρα όπου κι αν είναι) και πήγαινε μπροστά και όχι πίσω.
    Αν δεν απατώμαι το Blog είναι μια μορφή επικοινωνίας που και πάλι δεν αποφασίζεις εσύ τους κανόνες συμμετοχής. Δε θα σε ρωτήσω αν μπορώ να σχολιάσω ή όχι κάτι που γράφεται και με αφορά. Συμμετέχω συγκεκριμένα και ξεκάθαρα και όχι με συνθηματάκια του τύπου 1>Ικαρός και 2>>Ικαρός και κολοκύθια τούμπανα. Αλήθεια όμως, εσύ γιατί πετάχτηκες όταν αναφέρθηκα στον ανώνυμο gelio? Μάλλον ξέρεις ποιος έχει τη μύγα.

    Υ.Γ1 Εσένα δηλαδή τι σ’ αρέσει; Να κατεβάζουμε τα βρακιά σε κάθε αντίπαλο; Ως επί το πλείστον στην κατηγορία μας σφυρίζουν νέοι και άπειροι διαιτητές. Αυτό είναι επικίνδυνο. Είναι ανεύθυνο να αφήνουμε το παιχνίδι στην τύχη του. Χωρίς βασικά σφυρίγματα κινδυνεύουμε να χτυπήσουμε. Η γκρίνια λοιπόν, καλώς ή κακώς, βάζει μέτρο στο παιχνίδι αυτό. Πάντα όμως στο τέλος δίνουμε χεράκι και λέμε ευχαριστώ! Επίσης δίνουμε χεράκι και στους συμπαίκτες μας και τους επιβραβεύουμε πού και πού. Είναι πολύ πολύ απλό να μάθει να το κάνει κανείς.
    Υ.Γ2 Χαίρομαι αν σε βοήθησα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και θα χαρώ ξανά αν σε βοηθήσω με τα παραπάνω να επιστρέψεις δριμύτερος.
    Υ.Γ3 Όσο για τον σύζυγο και την προσβολή… σα δυο σταγόνες βροχής έτσι ταιριάζουμε εμείς- Μαζω. Σου εύχομαι μεγαλώνοντας να μάθεις κι εσύ πως γίνεται…

    Μια που είναι και της μόδας στην tv…
    Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

    Η Γυναίκα του 7 και ο σύζυγός της

    ReplyDelete
  2. Ας τα παρουμε ενα ενα:
    1ον"Από τη μία λες στα αρχ… σου και από την άλλη έχεις νεύρα" Εχω νευρα γιατί δεν διασκεδαζουμε στην τελευταια κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.
    2ον"Επίσης έχεις μπερδέψει τη σάλα Γεννηματά με το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Και οι μεγάλοι παίζουνε και τα παιδάκια παίζουνε. Η διαφορά είναι ότι οι μεγάλοι κατανοούν κάποιους κανόνες και προσαρμόζονται. Τώρα όσοι δεν προσαρμόζονται πρόβλημά τους."
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Ενα δυο δεν προσαρμόζονται και προσπαθουν να αλλάξουν τους άλλους. Δεν μπορω να πω.. λογικότατο.
    3ον "Τα προβλήματα λοιπόν μιας ομάδας λύνονται συνήθως στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση όσων δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα λεγόμενά τους στους χώρους αυτούς."
    Ποια ομάδα; ΠΑΡΕΑ είναι. ΧΑΒΑΛΕ.. ΠΛΑΚΑ. Το πρόβλημα σε αυτό ειναι διαφορετικές νοοτροπίες.
    4ον "Για να είναι λοιπόν παιχνίδι ή αγώνας, και για τον τρόπο που διεξάγεται αυτός, θα πρέπει να το έχουν συζητήσει, αποφασίσει και αποδεχτεί όλοι, όχι μόνος σου. Άρα, αποφάσισε πρώτα αν είσαι ή δεν είσαι στην ομάδα, χωρίς να ψάχνεις «φαντάσματα» παλιών φίλων- συμπαικτών σου (καλή τους ώρα όπου κι αν είναι) και πήγαινε μπροστά και όχι πίσω."
    Αλλα λέγονται στα αποδυτήρια αλλα γίνονται. Μη το ψάχνεις. Φιλους φαντάσματα? Συγνωμμη αλλα δεν ειναι φαντασματα. Και ο Αγγελος και ο Αντωνης και ο Δημητρης και ο Σακης και ο Πετρος και ο Λαμπρος και όλοι οσοι σταματησαν και σταματανε γιατι δεν διασκεδάζουν, συγνωμμη αν καποιον ξεχναω, ειναι ακόμη φίλοι μου.
    5ον "Αν δεν απατώμαι το Blog είναι μια μορφή επικοινωνίας που και πάλι δεν αποφασίζεις εσύ τους κανόνες συμμετοχής. Δε θα σε ρωτήσω αν μπορώ να σχολιάσω ή όχι κάτι που γράφεται και με αφορά. Συμμετέχω συγκεκριμένα και ξεκάθαρα και όχι με συνθηματάκια του τύπου 1>Ικαρός και 2>>Ικαρός και κολοκύθια τούμπανα."
    Συμφωνω σε αυτο. Εκανα λάθος.
    6ον "Αλήθεια όμως, εσύ γιατί πετάχτηκες όταν αναφέρθηκα στον ανώνυμο gelio? Μάλλον ξέρεις ποιος έχει τη μύγα."
    Ακόμα αστείο το βλέπω να αντιδραει κάποιος σε κατι ανωνυμο.
    Ακόμα και εγω οταν αντιδραω σε καποιον ανωνυμο αστείο ειναι.
    7ον "Υ.Γ1 Εσένα δηλαδή τι σ’ αρέσει; Να κατεβάζουμε τα βρακιά σε κάθε αντίπαλο; Ως επί το πλείστον στην κατηγορία μας σφυρίζουν νέοι και άπειροι διαιτητές. Αυτό είναι επικίνδυνο. Είναι ανεύθυνο να αφήνουμε το παιχνίδι στην τύχη του. Χωρίς βασικά σφυρίγματα κινδυνεύουμε να χτυπήσουμε. Η γκρίνια λοιπόν, καλώς ή κακώς, βάζει μέτρο στο παιχνίδι αυτό. Πάντα όμως στο τέλος δίνουμε χεράκι και λέμε ευχαριστώ! Επίσης δίνουμε χεράκι και στους συμπαίκτες μας και τους επιβραβεύουμε πού και πού. Είναι πολύ πολύ απλό να μάθει να το κάνει κανείς."
    Με εχεις δει να μην αγωνίζομαι? Να μη δίνω το χέρι στους συμπαίχτες μου? Να μην ειμαι ΟΜΑΔΙΚΟΣ?
    Επισης επικίνδυνο ειναι να εκνευριζεις με την γκρινια διαιτητες αντιπάλους συμπαικτες. Δεν ειναι λίγες οι φορες, ειδικα φετος που κυνηγανε να μας χτυπήσουν. ΠΑΙΖΟΥΜΕ στην χειροτερη κατηγορια. Οποτε ολα ειναι στο χείριστο. Βαλε και την γκρινια για να δεσει το γλυκό. Χειροτερευουν τα σφυριγματα μετα απο ενταση και γκρινια. Δεν βελτιωνονται.
    8ον "Υ.Γ2 Χαίρομαι αν σε βοήθησα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και θα χαρώ ξανά αν σε βοηθήσω με τα παραπάνω να επιστρέψεις δριμύτερος."
    Μπααα χλωμο. Προτιμω τα "φαντασματα του Μπράλου" στην κερκίδα.
    9ο "Μια που είναι και της μόδας στην tv…
    Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει."
    Ευ αγωνίζεσθαι
    Η σύγχρονη άποψη για το ρόλο του αθλητισμού γύρω από την καλλιέργεια των παιδιών περικλείεται στην φράση «νικητής είναι ο πρώτος». Ο αθλητισμός στις μέρες μας φέρεται να προτάσσει τη σημασία της νίκης αδιαφορώντας για τη συμμετοχή, το σεβασμό των αντιπάλων, το σεβασμό των θεατών και των αρχών του αθλητισμού. Αγνοείται συστηματικά η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, το «ευ αγωνίζεσθαι».

    ReplyDelete
  3. Αγαπητέ ΚΟΥΤΣΟμπολιέ,
    Άργησες αλλά τα κατάφερες! Εσένα ποιος σε μίλησε; Η μύγα σε τσίμπησε; Ήσουν εκτός αυτής της κουβέντας αλλά δεν το άντεξες. Ήθελες τη δημοσιότητα επάνω σου.
    Οπαδός θα ήθελες να είσαι. Μίλα ως κάφρος που σου πάει καλύτερα. Οι οπαδοί δεν κοροϊδεύουν την ίδια τους την ομάδα.
    Κανένας δε σε ρώτησε τι με θεωρείς. Πάντως με την ευκαιρία, το δικό σου επίπεδο είναι να είσαι μόνος σου. Ευτυχώς για σένα, μερικοί σε ανέχονται ακόμα.
    Όταν γίνεις ιδιοκτήτης γηπέδου μπορείς να εκδηλώσεις ελεύθερα το καταπιεσμένο αρχηγιλίκι σου. Και πάρε και ένα κουμπιουτεράκι την Κυριακή για να μη χάνεις το σκορ.
    Χάρες σε άχαρους δεν κάνω. Το αν σε ενδιαφέρει τι κάνω… φαίνεται! Γι’ αυτό ασχολείσαι μαζί μου. Αλήθεια, πουλάς χάπια για το κόμπλεξ και τη ζήλια; Φάτα τότε!
    Και ‘γω θα πάρω μία παστίλια για τον πόνο του άλλου.

    Υ.Γ Συγγνώμη από το αναγνωστικό κοινό για το επίπεδο… Αναγκαστικά!
    Ο 7 και η γυναίκα του

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγω ειμαι ενα απο τα φαντασματα που φαντασιωνεσαι τα βραδυα!Δημοσιοτητα δεν χρειαζομαι,ειμαι ηδη πολυ γνωστος.Οταν επιτιθεσαι σε εναν φιλο μου θα ειμαι μπροστα σου,αλλα που να το καταλαβεις εσυ,για να καταλαβεις ,"φιλος"ειναι το αντιθετο απ αυτο που εχεις εσυ με καποια ατομα στη ομαδα!Η διαφορα του οπαδου με τον φιλαθλο ειναι οτι ο οπαδος θελει το καλο της ομαδας και αυτο ειναι να πας εσυ σπιτι σου και οχι ολοι οι αλλοι,αλλα μαλλον το μπερδευεις γιατι σκεφτεσαι σαν παοκτσης και στην τουμπα ως γνωστο οι οπαδοι ειναι καφροι.Εγω καποια στιγμη θα αποκτησω γηπεδο,στα σκαρια ειναι,τελειωνει.Οσο για αχαρος...εδω γελαμε marlon!!!Τωρα για τα χαπια μην ανοιξω θεμα γιατι δεν σε περνει,σε πουλαω και σε αγοραζω οσο οσο μικρε pitsaboy,xaxaxaxa.ΥΓ Κομπιουτερακι παρε μικρο την κυριακη γιατι μπορει να χρειαστει να το βαλεις καπου βαθεια

      Delete
    2. Ok...αιει!
      7+Γ

      Delete
  4. Αγαπητέ Χρήστο,
    1. Μήπως έχεις λάθος προσδοκίες και δε διασκεδάζεις;
    2. Σε ότι με αφορά, δεν προσπαθώ να αλλάξω κανέναν.
    3. Όσο και αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, είναι Αθλητικός Σύλλογος, είναι ομάδα.
    4. Δεν άκουσα ποτέ τη γνώμη σου στα αποδυτήρια. Αυτό είναι και το νόημα, να προσπαθείς τα λόγια να τα κάνεις έργα. Όσο για τους φίλους σου, είναι άδικο να τους υποκαθιστάς. Δε μπορώ να φροντίσω για τη δική τους διασκέδαση. Ο καθένας ορίζει τη μοίρα του.
    5. Σωστός.
    6. Τον χαβαλέ στους χαβαλέδες.
    7. Καλός είσαι, μπορείς και καλύτερα. Η χειρότερη κατηγόρια, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει τους ίδιους κανόνες με την Α1. Γι’ αυτό χρειάζεται προσαρμογή.
    8. Δική σου επιλογή. Αρκεί να αναλάβεις την ευθύνη της και να μην την καταλογίσεις στους άλλους.
    9. Αλήθεια είναι αυτό που γράφεις. Αν όμως το πιστεύεις πρέπει να είσαι εντός για να το ανατρέψεις.
    Και καλή καρδιά.
    Ο σύζυγος της γυναίκας του 7 και η ίδια.

    ReplyDelete
  5. psixraimia tha proteinw egw...oti graftike graftike...ta ypoloipa apo konta...aurio yparxei proponisi...oles oi diafores mporoun na lithoun ekei..me sizitisi...megala paidia eimaste...
    proedre??????

    ReplyDelete
  6. Esu ti paixtalikes twra mori tsoutsou

    ReplyDelete
  7. ε μα αφού ειναι πασπαρτού...και χωράει παντού!!!!!
    ας γελάσουμε λίγο...!!!
    ετσι όπως πάμε...μόνο ομάδα δεν είμαστε αλλά ο γάμος του καραγκιόζη καταντήσαμε!!!

    πείτε πείτε πείτε....αλλά οταν θα έρθει η ώρα και των άλλων να μιλήσουν θα παρακαλούσα να τους ακούσετε... με προσοχή!

    ReplyDelete
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ GOOGLE MAPS ΕΙΝΑΙ:

    40.65769,22.943818

    ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ!

    ΤΕΤΑΡΤΗ 21:00.

    ReplyDelete
  9. 1)Λάθος προσδοκίες στην τελευταια κατηγορία; Στην ηλικία μας;
    2)....
    3)Ειναι παρέα που έχει ιδρυθεί απο φιλαράκια για χαβαλέ. Δεν ειναι Αθλητικός Σύλλογος. Αν θέλει κάποιος να δημιουργήσει κανονικό Α.Σ. ας φερει 2000€ που χρειάζεται και ας κάνει μετά ότι θέλει.
    4)Στα αποδυτήρια; Γιατί; Θα αλλάξει κάτι; Παντα λέτε κάτι στα αποδυτηρια και έξω δεν γίνεται. Εξάλλου κάθε Κυριακή πρωϊ εδω και καμια 10ετία μαζευόμαστε για καφέ μετα το μπασκετακι το μεγαλύτερο ποσοστό των "παικτων" του Ικαρου. Επίσης την άποψη μου την είπα στο φημισμένο τραπέζι στον "Σωτήρη" Το πολυ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς.
    5).
    6)Συνεχιζει όμως να είναι αστείο
    7)Πληρωνόμαστε και δεν το ξέρω? Τι σχέση εχει η Α1 με την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? Οντως θέλει προσαρμογη. Προς την πλάκα. Εχουμε μ.ο ηλικίας τα 38 χρόνια. Τι στόχους μπορούμε να έχουμε;;;
    8)Γιατί να την καταλογίσω στους άλλους. Δεν ευχαριστιέμαι το παιχνίδι, δεν μαρεσει που σε κάθε ματς ειμαστε ετοιμοι να πιαστουμε στα χέρια, αναμεταξύ μας και με τους αντιπάλους. Οπότε κερκίδα.
    9) Ευχαριστω αλλα δεν θα πάρω.

    Εχουμε διαφορετικη αποψη, νοοτροπία και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ισώς στα 20 μας να ειχαμε την διάθεση να κάνουμε "πρωταθλητισμό". Τωρα είναι λίγο αργά.

    Φυσικά καλή καρδια.


    ReplyDelete
  10. Ευχαριστω όλους σας για τις καλές στιγμές με τον ΙΚΑΡΟ. Σβηνω οτιδηποτε εχει σχέση με το blog και την ομάδα. Δεν θα ξαναγράψω και δεν θα ενημερώνομαι. Το βιβλίο εκλεισε.

    ReplyDelete
  11. NEOI KΑΝΟΝΕΣ

    Μετά το επιθετικό ριμπάουντ (είτε από σουτ, είτε από ελεύθερη βολή) το χρονόμετρο δεν ανανεώνεται στα 24’’, αλλά στα 14’’, μικραίνοντας τον χρόνο επίθεσης από την ανανέωση της κατοχής.

    Στην τεχνική ποινή ο παίκτης έχει μία βολή και επαναφορά της μπάλας από τα πλάγια. Καταργούνται, δηλαδή, οι δυο ελεύθερες βολές.

    Υπάρχει αποβολή παίκτη με 2 τεχνικές ποινές, όπως ισχύει και για τον προπονητή κάθε ομάδας.

    Στα τελευταία 2 λεπτά, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα δύο τάιμ-άουτ και όχι (μέχρι) τρία, που ισχύει τώρα.

    Ο κανονισμός του ημικυκλίου καθιερώνεται όπως στην Ευρωλίγκα. Αν δηλαδή παίκτης πατάει στη γραμμή, θεωρείται ότι βρίσκεται μέσα στο ημικύκλιο και έχει πλεονέκτημα στο επιθετικό φάουλ (δεν σφυρίζεται).

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ....

    Ο ΙΚΑΡΟΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ(ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ)....

    ReplyDelete
  12. Πριν από μερικές μέρες το NBA Greece προσπάθησε να ψυχολογήσει την εμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Russell Westbrook, όμως ο νεαρός point guard τα έκανε... θάλασσα στο εντός έδρας ματς των Thunder με τους Grizzlies. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είδε τον Thabo Sefolosha να "κόβει" προς λάθος κατεύθυνση, να στέλνει πάνω του τον προσωπικό του αντίπαλο και να καταστρέφει την φάση. Δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο Scott Brooks κάλεσε timeout, οι δυο παίκτες είχαν έντονο διάλογο που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.



    Ο Brooks απέσυρε τον Westbrook και έστειλε τον άμεσο συνεργάτη του, τον Maurice Cheeks, να τον ηρεμήσει. Μόνο που ο σταρ των Thunder ήταν εκτός εαυτού. Χτύπησε τον πάγκο, πέταξε μια πετσέτα, έφυγε για τα αποδυτήρια και επέστρεψε στιγμές αργότερα. Δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της τρίτης περιόδου, όμως γύρισε στο παρκέ στο ξεκίνημα της τέταρτης και σε 31 λεπτά συμμετοχής άγγιξε το triple-double.



    Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Westbrook υποστήριξε πως αντιμετώπισε την κατάσταση σαν ώριμος άνδρας, ενώ ο Brooks δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, λέγοντας ότι "Ήταν απλά μια διαφωνία, από αυτές που συμβαίνουν σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό". Παρόλα αυτά, η συμπεριφορά του 24χρονου point guard είναι δεδομένο ότι έχει ενοχλήσει συμπαίκτες, προπονητές και παράγοντες των Oklahoma City Thunder.



    Ακόμη περισσότερο ενόχλησε τους "ουδέτερους", με τον Kenny Smith και τον Shaquille O' Neal να τον "κράζουν" μέσω του TNT. "H χημεία κάθε ομάδας είναι εύθραυστη. Δε μου αρέσει να βρίσκομαι στα αποδυτήρια όταν ένας συμπαίκτης μου συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Όταν συμβαίνει αυτό, δυσκολεύεσαι να φερθείς φυσιολογικά απέναντι του κι αυτό καταστρέφει το ηθικό του συνόλου" σχολίασε ο Smith, ενώ ο Shaq υποστήριξε πως: "Ο Westbrook είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας και για να είσαι ηγέτης, πρέπει και να ακούς. Τα έκανε θάλασσα. Ήταν λάθος και το ξέρει".

    ReplyDelete

ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Blog