Monday, November 26, 2012

TETAΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


http://www.youtube.com/watch?gl=GR&feature=player_embedded&v=MXkxhvNkZE8

ΧΩΡΙΣ  ΣΧΟΛΙΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ & Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....

11 comments:

  1. O αγώνας των Ελλήνων και ξένων παλαιμάχων του μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης την προσεχή Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα. Στο φιλικό παιχνίδι πρόκειται να πάρουν μέρος θρυλικές μορφές του μπάσκετ, η παρουσία των οποίων συνέπεσε με τις ενδοξότερες στιγμές του αθλήματος, στη Θεσσαλονίκη.
    Στο παρκέ του Παλαί ντε σπορ θα πατήσουν για άλλη μια φορά ο ο Κένεθ Μπάρλοου, ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο Ρολάντο Μπλάκμαν, ο Μπίλι Βάρνερ, ο Μάικλ Τζόουνς, ο Χουάν Αντόνιο Μοράλες, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο Μάριο Μπόνι, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Στηβ Μπάκναλ, ο Ντορόν Τζάμσι, o Κλιφ Λέβινγκστον, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Νίκος Φιλίππου, ο Βασίλης Λυπηρίδης, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Τσέκος και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης. Την ομάδα των ξένων θα κοουτσάρουν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Σβι Σερφ, ενώ την ομάδα των Ελλήνων ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
    Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € και τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες «Άγιος Δημήτριος», πρώην ΚΕΠΕΚ Αγίου Δημητρίου. Ο αγώνας των παλαιμάχων του μπάσκετ εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τον διοργανώνουν ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Οι παλαίμαχοι που θα συμμετάσχουν, είτε έχουν αγωνιστεί στις 3 μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ),είτε έχουν παίξει ως αντίπαλοι στα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις δεκαετίες του 1980-1990 την χρυσή για το μπάσκετ περίοδο.

    ReplyDelete
  2. αν κ με βαζεις στο ιδιο καζανι με τους.."αθλητες" σου παρ ολα αυτα αυριο 6+30 θα ειμαι εκει να δω επιτελους κατι που θυμιζει μπασκετακι!!

    ReplyDelete
  3. Η πολη μας γιορταζει τα 100 χρονια ελευθεριας της και τα μεγαλα κεφαλια διοργανονουνν αγωνα μπασκετ,ποιον να καλεσουμε?Σιγα μην το ψαχνουμε μωρε παρε 5 παλιους του αρη και πεντε του παοκ,παρε και 5 μαυρους και τελειωσε!!!!Τι ειναι ολοι σαν τον ΑΓΓΕΛΟ να ξερουν και λεπτομερειες

    ReplyDelete
  4. twra me xrysi aygi gia tous mayrous to vlepw dyskolo!

    ReplyDelete
  5. KATI AKOYSA GIA TO ELAFI...

    ReplyDelete
  6. re proedre ti to exeis to sait,kane mia enimerosi gia to mats tis deuteras,filika veteranon kai papa....

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. http://news247.gr/eidiseis/politiki/orgh_gewrgiadh_gia_edrano_sth_voylh_me_to_shma_toy_paok.2030953.html

    ReplyDelete

ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Blog